Πως θα έρθετε από το Αργοστόλι (πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς) στο κατάλυμα.

Είναι περίπου 9 χιλιόμετρα η απόσταση και ο χρόνος οδήγησης γύρω στα 13 λεπτά.

Ξεκινάτε από το Αργοστόλι ακολουθώντας τον κεντρικό δρόμο, προσπερνάτε την περιοχή της Λάσσης, συνεχίζετε στον ίδιο δρόμο φτάνετε στο χωριό Σβορωνάτα, το προσπερνάτε,και σε 1-2 λεπτά φτάνετε στην διασταύρωση της Αγίας Παρασκευής.

Εκεί θα στρίψετε δεξιά, θα συνεχίσετε σε ευθεία γραμμή - για ελάχιστο χρόνο - και κατόπιν στα αριστερά σας  θα δείτε μια πινακίδα που γράφει <<Προς παραλία Αι Χέλη>>. Θα στρίψετε και σε  απόσταση είκοσι μέτρων, θα δείτε το κατάλυμα στη δεξιά πλευρά του δρόμου.

Πως θα έρθετε από το αεροδρόμιο Κεφαλονιάς στο κατάλυμα.

Θα βγείτε από την κεντρική πόρτα του αεροδρομίου και θα στρίψετε αμέσως δεξιά και θα ακολουθήσετε τον μικρό επαρχιακό δρόμο. Μετά από 2-3 λεπτά οδήγησης θα δείτε στα δεξιά σας την παραλία Άμμες.

Θα προσπεράσετε και θα συνεχίσετε να ακολουθείτε πάντα τον ίδιο δρόμο παραθαλάσσια, θα προσπεράσετε το ξενοδοχείο Ίριννα στα αριστερά σας, και τότε θα βγείτε σε μια ευθεία οδό. Ακολουθείτε και σε απόσταση μικρότερης του λεπτού θα δείτε στη δεξιά πλευρά του δρόμου μια στροφή και την πινακίδα που γράφει προς παραλία του Αϊ Χέλη. Θα στρίψετε και σε απόσταση είκοσι μέτρων περίπου θα δείτε το κατάλυμα στη δεξιά πλευρά του δρόμου.

Top